Verkoop Prijzen
Nooitmeerhaast (NMH) verkoopt de volgende soorten en maten Gers (Yurts).

Met ingang van 15 mei 2016 gelden nieuwe prijzen voor de Gers van NMH. Sinds kort bouwen we ook weer Ger in Nederland, bij verkoop kun je daar meer over lezen. Voor ons gaat de kwaliteit boven de kwantiteit, waardoor er mogelijk een langere levertijd is. Als je plannen hebt om een Ger bij ons te kopen, neem dan tijdig contact met ons op om te praten over de beschikbaarheid.

Diameter Blank hout zonder houtsnijwerk
Standaard 4-muurse Ger 5.1 mtr Ø Prijsindicatie 7.000 Euro
Standaard 5-muurse Ger 6.2 mtr Ø Prijsindicatie 10.000 Euro
Standaard 6-muurse Ger 7.3 mtr Ø Prijsindicatie 13.000 Euro

We leveren altijd een complete Ger met een kachel en kachelpijp, zodat er geen bijkomende kosten zijn als je de Ger meteen wil opzetten en gebruiken. De eerste keer komen we de Ger samen met jou opzetten en geven we instructies, dat zit bij de prijs in. Voor het transport van de Ger naar de plaats van bestemming betaal je € 0,50 / km voor onze heen- en terugreis.

We leveren een uitgebreid instructiehandboek mee, waarin o.a. ook veel informatie staat over gebruik en onderhoud.
Tevens hebben we twee films gemaakt die laten zien hoe je een Ger opzet: de snel-opzetfilm laat zien hoe snel je met een getrainde groep mensen een Ger kunt opzetten, de instructiefilm laat in detail alle stappen zien m.b.t. het opzetten van een Ger.

Wil je eens ervaren hoe het is om in een Ger te zijn en/of heb je een heleboel vragen over het leven in een Ger en alles wat er mee te maken heeft, kom dan eens naar onze "Open-Yurt". Op de website www.juniperendeschildpad.nl vind je in de Agenda alle data en aanvullende info.