Opzetassistentie

Nooitmeerhaast biedt ook professionele hulp aan in het opzetten en afbreken van een Ger. Eigenlijk vinden we dat als je een Ger bezit je dat zelf moet kunnen en zeker grotendeels zelf moet doen. Maar het kan altijd gebeuren dat je vergeten bent hoe het ook alweer precies zat. Of dat je het nog nooit geleerd hebt, als je bijvoorbeeld een tweedehandse of een niet NMH Ger hebt gekocht. 

Wat we kunnen doen is één persoon langs sturen die weet hoe het wel moet, die samen met jou de Ger opzet en ook de tijd neemt om je uit te leggen hoe het moet en waarom dit zo is. Overige man/vrouwkracht regel je zelf. Het is fijn om een Ger met minimaal drie personen op te zetten. Kies daar dan, in overleg, een mooie dag voor uit, dit vergroot het opzet plezier. 

Kosten hiervan zijn € 200,- exclusief reiskosten á € 0,50 /km en 21% btw. 

We stellen hier wel een maximum aan van vier uur, er vanuit gaande dat een NMH Ger met gemak binnen vier uur op te zetten is. Voor elk extra uur komt er € 37,50/uur bij.

Een aantal situaties die ervoor zorgen dat (ook een NMH) Ger niet of krap binnen vier uur opgezet kunnen/kan worden:

We gaan ervan uit dat je zelf weet of één van deze dingen op je situatie van toepassing is zodat je zelf een inschatting kan maken van de prijs. Weet je het niet zeker (meer), stuur ons dan een foto en een beschrijving van de situatie dan kunnen wij je een inschatting geven van de tijd die nodig is om de Ger op te bouwen en de bijbehorende kosten.

Ook kunnen er extra materiaal kosten voor eventuele bandjes, touwtjes, etc, die niet aanwezig zijn, in rekening gebracht worden. We hebben altijd wat spul bij ons. 

Wil je meerdere personen hebben om je Ger op te zetten, dan geldt voor elke volgende persoon hetzelfde tarief. Reiskosten worden dan maar éénmaal in rekening gebracht.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Opzet instructies

Video: Opzetinstructies

[su_vimeo url=”http://player.vimeo.com/video/155888839″]

Video: Ger opgezet in 30 minuten

[su_vimeo url=”https://player.vimeo.com/video/25999098″]