Klipper en Ger
Activiteiten in een Mongoolse tent, varen en slapen op een zeilklipper

Stel je voor. Een haven, je monstert aan op de authentieke zeilklipper 'Jeppe van Schier'. Na een wervelende vaartocht meert de klipper af op een prachtige plek. Waar zijn we? In een stille arm van de IJssel? Aan de oever van een van de Friese meren? Het kan overal in Nederland zijn, daar waar de zeilklipper kan komen en waar zo’n fraaie Mongoolse Ger kan staan.
Op de wal is de Ger al opgezet. Op zich al feest voor het oog, de tent met z’n fraaie, oorspronkelijke decoraties. Het is een heerlijke ervaring om in de prachtige ruimte te zijn. Straks gaat het feest daar beginnen. Misschien eerst nog even zwemmen als het water niet te koud is...

Niet alleen feesten kunnen er worden gegeven, ook cursussen, een personeelsweekend, een vriendenclub die iets te vieren heeft of een familiereunie. Een verrassing voor (een van) je ouders. Op je vijftigste verjaardag wakker worden op een mooie plek, of je trouwfeest geven op een romantische plek aan het water. Is één Ger niet genoeg, twee of drie is geen probleem. Ze zijn er in verschillende maten. Er kan voor alles worden gezorgd, maar zelf meehelpen of voor een deel van de aankleding zorgen kan ook.
Overnachten kan aan boord van de zeilklipper waar tot 26 man slaapaccomodatie aanwezig is. Ook is er een luxe kombuis voor alle maaltijden.
Bovendien kan de boot stroom leveren voor de activiteiten in en rond de ger voor presentaties, films en muziek. Indien gewenst kunnen we een scala aan activiteiten aanbieden in en rond de Ger. Over de lokatie en de grootte van de Ger kunnen we overleggen; wij kennen de mooiste plekjes!