Evenementen en Arrangementen
Dit is de afdeling waarin Nooitmeerhaast Verhuur en Sleeprodukties hand in hand samen gaan. Jaren ervaring met tenten verhuur en het organiseren van evenementen worden voor jou gecombineerd. Deze jaren ervaring heeft tevens geleid tot een uitgebreid netwerk van organisaties en professionals die wij desgewenst kunnen inschakelen.

Op verzoek van en in overleg met de klant kunnen wij een (totaal) arrangement aanbieden of een heel evenement organiseren. Dit wordt altijd 'op maat' gemaakt. Afgestemd op de wensen en het budget van de klant. Van één avond tot een hele week.

Voor accommodatie hebben we diverse tenten, zo mogelijk met interieur. Voor feesten, slapen, lezingen, workshops of andere bijeenkomsten.

Als locatie hebben we zelf een terrein, of kunnen we desgewenst een ander terrein zoeken.

Voor catering hebben we contacten met twee mobiele keukens die beide overheerlijke vegetarisch/ biologische maaltijden serveren. Van ontbijt met vers zelfgebakken brood tot luxe meergangen diners. Of alle wensen daar tussen in.

Meubilair in stijl kan geregeld worden.

Voor een programma invulling hebben we de meest uiteenlopende contacten. Van een muzikaal verzorgde avond tot een teambuildings training, workshops tot avonturenspelen, volwassenen of kinderen, voor families of voor bedrijven, praktisch of spiritueel. Je kan het zo gek niet bedenken. Kijk ook bij de voorbeelden onder aan deze pagina.

Kernwoorden die voor ons belangrijk zijn in het samenstellen van arrangementen zijn; mooie tenten, buiten betonnen belevenissen, natuur, respect voor je medemens en voor de wereld waar we gebruik van mogen maken, gelijkwaardigheid, leren, grenzen verleggen, back to the basics, fysieke en mentale uitdaging, duurzaamheid, recycling, leuke tijd, .................